Yhteystiedot

Säyneisen Nuorisoseura ry.
Säyneisentie 16
73770 Säyneinen

pj VILHO KAINULAINEN
PUH 0400-183026
vilho.kainulainen51@gmail.com

Uusimmat kuvat

_dsc6701
_dsc6553
_dsc6480
_dsc6428
_dsc6415
_dsc6407
_dsc6397
_dsc6393

TOIMINTA

Lataamon pojat soittavat Iltatorilla

  Säyneisen Nuorisoseurassa toimii 2 eri toimikuntaa.
 
  Teatteritoimikunta
  Vastaa aktiivisesta kesäteatteritoiminnasta
  sekä talvisin esitettävästä talvinäytelmästä.
  Teatteritoimikunnan koollekutsuja  Pentti Hakkarainen
  
  Naistoimikunta:
  Koollekutsuja Marjatta Kainulainen
  Vastaa tarjoilujen järjestämisestä eri tilaisuuksiin sekä
  osallistuu myyjäisten yms järjestämiseen.


Nuorisoseura järjestää syksyisin syysmyyjäiset sekä joulukuussa joulumyyjäiset. Myytävänä on silloin paikallisia tuotteita,elintarvikkeita,käsitöitä yms.
Kesäperjantaisin vahva toiminnallinen tuotos on iltatoritapahtuma,joka kokoaa viikottain paikalle runsaslukuisen osallistujamäärän. Iltatoreista lisää omassa osiossaan.

Nuorisoseura on aktiivisesti yhteistyössä muiden paikallisten yhteisöjen ja järjestöjen kanssa. Tänä kesänäkin olimme yhteistyökumppanina paikalliselle urheiluseuralle Säyneisen Salpa, kun tämä järjesti mittavan suunnistuskilpailutapahtuman. Nuorisoseurantalo toimi kilpailukeskuksena sekä tarjosi ruokailumahdollisuuden kisoihin tulleille.

Nuorisoseuran tiloissa on järjestetty monia juhlatilaisuuksia,syntymäpäiviä ja konsertteja. Tänä kesänä teatteriareena saa ensimmäisen kerran toimia oikeana hääpaikkana. Viime kesänä siellä toki vietettiin Kivenpyörittäjän Unelman ja Leevin hääjuhlaa,mutta tänä kesänä häät ovat ihan todelliset.Ja mikäs sen mukavempi miljöö juhlien järjestämiseen onkaan kuin luonnonkaunis maisema ja toimivat tilat.